Golfen met je partner. Kan heel leuk zijn.

Welkom op golfbaan Moyland

18-Holes wedstrijd golfbaan
Golfen op Golf International Moyland, voor elke golfer van elk niveau een belevenis!!! De championshipsbaan van 18 holes ligt op maar liefst 82 hectare. Omzoomd door schitterende bospercelen, uitdagende waterpartijen en overal op de baan mooie vergezichten. Elke hole heeft 4 tee boxen, dus voor iedere speler van elk niveau is er de “juiste” lengte te vinden.

Partner Golf is meer dan twee mensen die samen…
regelmatig een rondje lopen.

Is de golfsport ook jullie passie en durven jullie het aan om samen naar oplossingen te zoeken, van elkaar te leren en veel plezier te maken?
In de golfsport is het gebruikelijk om de dingen alleen op te lossen en resultaat te boeken. Aangezien jullie vaker met elkaar golfen kan het interessant zijn om hier anders mee om te gaan.
Hiervoor moet je wel eerst meer van de ander weten. Dit gaan wij samen opzoeken, uitleggen en verbeteren door middel van onderstaand golfprogramma. Zijn jullie nieuwsgierig?

Dit is allemaal mogelijk door je samen in te schrijven voor de Partner Golfcursus, om zo het beste in elkaar naar boven te brengen! Naast 2 vrienden kan dit duo ook een echtpaar, 2 familieleden, collega`s of partners betekenen: alle combinaties zijn mogelijk.

Programma Partner Golfcursus:
Locatie: Golf International Moyland
Deelname: maximaal 4 duo`s per cursus

8.45 uur: Ontvangst met koffie en wat lekkers
9.15 uur: Start programma:
• Analyse
• Training
• Verbeteren
13.00 uur: Lunch
14.00 uur: Kort spel:
• Putten en chippen
• Onderscheiden van voorkeuren en basistechnieken
• 15.00 uur: 5-kamp: Jullie gaan echt samenwerken!!
• 17.30 uur: Wrap-up

Deze cursus zorgt ervoor dat er in de volgende golfronden een andere beleving ontstaat met meer respect, kennis en veel plezier.
Inschrijven is nu mogelijk en kan per mail aan: mailto: henkgolft@hotmail.com  Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten!

Om de volgende ronde te beleven, beveel ik u aan om een overnachting te boeken in een van de comfortabele en gastvrije hotels in ‘Kreis Kleve’.
Na een overnachting kunt u de dag er op weer een rondje spelen op deze uitdagende baan.

Henk Timmer, PGA Professional